• A sme pasovaní!

          Naši prváci boli dnes pasovaní za žiakov našej školy. Splnením rôznych úloh dokázali , že vedia nielen čítať, písať a počítať. Po prváckom sľube sme ich slávnostne  prijali do veľkého kolektívu žiakov našej školy.

          Prajeme im veľa úspechov a nových školských zážitkov.

        • Oznam

          Milí žiaci, 1.2.2019 / piatok/ budú polročné prázdniny, počas nich nebude v prevádzke ŠKD, ani školská jedáleň. Vyučovanie v druhom polroku začína 4.2.2019 /pondelok/ !😁

        • „Šijeme kroje“

          4. ŠKOLSKÝ PLES sa nezadržateľne blíži a keďže sa bude niesť v ľudovom duchu, pustili sme sa do „šitia“ krojov. A v úplne  nových laviciach sa nám tvorí výborne – ĎAKUJEME.  Už sa tešíme na ďalšie tvorenie a projekty.

        • Stolný tenis

          Stolný tenis alebo ping pong si našiel priaznivcov aj v našej škole. V priestoroch II. stupňa na dolnej chodbe hrávajú naši žiaci ping pong. Nadšenie pre tento druh športu sa u nás rozšírilo už minulý školský rok. V súčasnosti sa okolo pingpongového stola stretáva asi 15 - 20 žiakov, ktorí najčastejšie hrávajú počas obedovej prestávky, no pravidelne ostávajú aj po vyučovaní. Je jedno či hrá deviatak s piatakom, dôležité je, že okrem spoločného záujmu medzi sebou budujú aj kamarátstvo.

        • Novoročné prianie

          Želáme vám, aby budúci rok bol pre vás niečim špeciálny. Nech je každý nový deň naplnený láskou, zdravím, porozumením a šťastím. Nech máte každú minútu aspoň jeden dôvod pre radosť a urobíte si tak váš svet krajším.

          Tešíme sa na vás po vianočných prázdninách - 8.1.2019, t.j. v utorok.    

    • Profil školy

      Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.