• Deň v maskách

          Dnes sme mali školský deň osladený rozprávkovými i reálnymi postavami, za ktoré sme sa prezliekli. Hrali sme karnevalové pexeso, počítali úlohy s námetom maškarného plesu. Nakoniec sme si vyrobili rôznofarebných klaunov. Dobrú náladu nám umocnili pesničky na želanie, ktoré sme si zaspievali. Zo školy sme odchádzali s dobrou náladou na víkend.

                                                                                                     Kolektív III.B

        • Samotesty

          Vážení rodičia,ďalšie  testy si  môžete vyzdvihnúť  v pondelok 28.2.2022 v čase od 7,00 hod. do 16,00 hod. 

                                                                                                                                               Vedenie školy.

        • Prerušenie vyučovania v 3.A

          Oznamujeme rodičom a žiakom 3.A triedy, že po konzultácii s RÚVZ v Žiari nad Hronom a so zriaďovateľom školy prerušujeme vyučovanie tejto triedy v škole od dnes 24.2.2022 do konca týždňa. Vyučovanie v 3.A triede bude v škole pokračovať v pondelok 28.2.2022. Stravu majú žiaci tejto triedy odhlásenú. Pred nástupom do školy žiadame rodičov, aby svoje deti otestovali. Vedenie školy

        • Prerušené vyučovanie v 4.A

          Oznamujeme rodičom a žiakom 4.A triedy, že po konzultácii s RÚVZ v Žiari nad Hronom a so zriaďovateľom školy prerušujeme vyučovanie tejto triedy v škole od dnes 22.2.2022 do konca týždňa. Vyučovanie v 4.A triede bude v škole pokračovať v pondelok 28.2.2022. Stravu majú žiaci tejto triedy odhlásenú. Pred nástupom do školy žiadame rodičov, aby svoje deti otestovali.                                                                                                                                                                                                                 Vedenie školy

        • Deň v maskách

          V piatok sa uskutočnil na našej škole Deň v maskách. Zapojili sa učitelia aj žiaci našej školy. Masky boli ovplyvnené aj prebiehajúcou olympiádou. Držíme palce Slovensku!

        • Samotesty

           

          Vážení rodičia,ďalšie  testy si  môžete vyzdvihnúť zajtra, v piatok 18.2.2022 v čase od 7,00 hod. do 16,00 hod. 

                                                                                                                                               Vedenie školy.

        • Prerušené vyučovanie v 3.A a 3.B

          Vážení rodičia, oznamujeme Vám, že po dohode s RÚVZ v Žiari nad Hronom a so zriaďovateľom školy bude v piatok 18.2.2022  prerušené vyučovanie v triedach 3.A a 3.B triedy. Žiadame rodičov, aby cez víkend svoje deti otestovali a podľa zdravotnej situácie oznámime rodičom týchto tried akým spôsobom budeme žiakov učiť budúci týždeň. Stravu na 18.2.2022 majú žiaci 3.A a 3.B triedy odhlásenú.

                                                                                                                        Vedenie školy

        • Dalton na tému včely

          Zo živočíšnych spoločenstiev sme si na Daltonskú tému vybrali práve včely, možno aj preto, že sme všetci rovnako usilovní. Deň sa začal návštevou pána včelára, ktorý nám pútavo porozprával mnoho zaujímavostí zo života včiel, tiež sme mali možnosť ochutnať peľ a medík uložený priamo v bunkách v pláste. Ďalej sme sa venovali plneniu povinných úloh, kde sme sa zamerali na čítanie s porozumením v skupinovej práci, pozorovaniu tela včely mini mikroskopom, vyrobili sme si voňavé sviečky z medzistienky a pochutnali si na vianočke s medom. V dobrovoľných úlohách sme si zahrali pexeso na notebookoch a prostredníctvom aplikácie sme oživili niekoľko vodných živočíchov zo 4D kariet a naučili sa o nich niečo nové. Bolo celkom zaujímavé vidieť delfína, či kosatku v ich prirodzenom prostredí a zároveň ich chytiť do ruky a počuť priamo v našej triede. Máme za sebou ďalší pekný deň a už sa tešíme na ďalší.

                                                                                                                          Kolektív II.B

        • Prerušené vyučovanie v 7.A

          Oznamujeme rodičom a žiakom 7.A triedy, že po konzultácii s RÚVZ v Žiari nad Hronom a so zriaďovateľom školy prerušujeme vyučovanie tejto triedy v škole od dnes 15.2.2022 do konca týždňa. Vyučovanie v 7.A triede bude v škole pokračovať v pondelok 21.2.2022. Stravu majú žiaci tejto triedy odhlásenú.

                                                                                            Vedenie školy

        • Testovanie

          Vážení rodičia, prostredníctvom našich zamestnancov nás informovali rodičia našich žiakov, ktorí sú zamestnaní v zdravotníctve a majú skúsenosti s testovaním. Títo rodičia odporúčajú robiť testy nalačno a radšej z hrdla, alebo hlbšie z nosa. Ak je raz test pozitívny a druhý test negatívny, tak jednoznačne platí, že dieťa je pozitívne a druhý test zle urobený, tvrdia zdravotníci.

                                                                                                                                       Vedenie školy

        • Prerušenie vyučovania v 1.A

          Oznamujeme rodičom žiakov 1.A triedy, že po konzultácii s RÚVZ v Žiari nad Hronom a so zriaďovateľom školy prerušujeme vyučovanie v škole v 1.A triede od pondelka 14.2.2020 na celý týždeň. Žiaci budú odhlásení zo stravy.                                                 

                                                                                                                                        Vedenie školy

        • Prerušené vyučovanie v 8.A. a 8.B

          Oznamujeme rodičom a žiakom 8.A a 8.B triedy, že od dnes 11.2.2022 do utorka 15.2.2022 prerušujeme vyučovanie v škole žiakov ôsmeho ročníka. Učitelia budú zadávať úlohy na tieto dni a tak isto bude všetkým odhlásená strava v školskej jedálni. Prezenčné vyučovanie bude v 8.A a 8.B triede pokračovať od stredy 16.2.2022. Žiadame rodičov, aby deň pred nástupom do školy otestovali svoje deti, v prípade pozitivity dieťaťa túto skutočnosť nahlásili triednemu učiteľovi a svojmu pediatrovi. Pri nástupe do školy je nutné priniesť podpísané tlačivo - Vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Vedenie školy

        • MY HOME

          Hoci sme len druháci, na svoju prácu sme pyšní. V projekte My home sme ukázali svoju šikovnosť, tvorivosť a zároveň sme predviedli naše prezentačné schopnosti.

        • Prerušené vyučovanie v 7.A.

          Oznamujeme rodičom a žiakom, že prerušujeme vyučovanie v 7.A triede od 8.2.2022 do 11.2.2022. Stravu budú mať žiaci tejto triedy od zajtra odhlásenú.

                                                                                                                              Vedenie školy

        • Lyžiarsky výcvik

          Dnes začal lyžiarsky výcvik žiakov 8.ročníka na Čertovici. Celý deň bol sprevádzaný nepriaznivým počasím. Pri príchode do lyžiarskeho strediska Čertovica bol silný vietor. Aj keď dnes nebola lyžovačka vzhľadom na to, že lyžiarske podmienky neboli priaznivé, naši ôsmaci si vyplnili čas prechádzkou v krásnom prostredí Nízkych Tatier. Večer bol zameraný na zopakovanie bezpečnosti na lyžiarskom svahu, bieleho kódexu a žiaci si pozreli výukové videá k technikám zjazdového lyžovania. Prajeme celému tímu, aby si užili týždeň v čarokrásnej prírode s kopou pekných zážitkov. Športu zdar.

  • Profil školy

    Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.