• AKO BUDE VYZERAŤ NOVÝ ŠKOLSKÝ ROK

          Ministerstvo školstva za účelom dodržať bezpečné prostredie v školách v školskom roku 2022/23 pripravilo dokument "Zelená otvoreným školám". Žiadame rodičov, aby pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) predložili "Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti dieťaťa/žiaka". (Príloha č.1) https://www.minedu.sk/data/att/24230.pdf

          Na začiatok školského roka sme objednali antigénové samotesty pre všetkých žiakov školy. Rodičia žiakov nie sú povinní vykazovať vykonanie samotestov, ale v prípade príznakov dieťaťa odporúčame pred nástupom do školy dieťa otestovať.

          Na základe aktuálne platnej vyhlášky ÚVZ SR dieťa/žiak ani zamestnanec školy nemusí mať v interiéri ani v exteriéri prekryté horné dýchacie cesty.

          Z obavy o svoje zdravie môže aj naďalej dieťa/žiak a zamestnanec mať dobrovoľne prekryté horné dýchacie cesty rúškom/respirátorom.

          Bližšie informácie nájdete na: https://www.minedu.sk/data/att/24327.pdf?fbclid=IwAR0tWI7tWqEiQD4yA9GKGLjiC6JhQXOHln961yTB9I5p2Bc5RedA2nMl3vI

        • Oznam pre žiakov a rodičov stravujúcich sa v školskej jedálni

          Žiaci, ktorí sa stravovali v školskom roku 2021/2022 budú automaticky prihlásení na obedy aj v školskom roku 2022/2023. To znamená, že od 5.9.2022 majú obedy. Ak nemáte záujem o obed, prosím včas žiaka odhlásiť telefonicky, alebo cez stránku edupage. V prípade, že nemáte vôbec záujem o stravovanie v novom školskom roku, prosím rodičov o telefonické odhlásenie /oznámenie, že žiak sa viac nebude stravovať v ŠJ najneskôr do 1.9.2022. 

          Každý žiak, ktorý sa stravuje v školskej jedálni musí vždy na začiatku školského roka vypísať prihlášku na stravovanie, ktorú  nájdete na stránke školy, alebo v prvý deň vyučovania /t.j. 5.9.2022 u triedneho učiteľa/. Prosím o vyplnenie prihlášky a dodanie najneskôr do 7.9.2022 vedúcej ŠJ.

          Zapisny_listok_SJ_-_2022-23(1).docx​​​​​​​

    • Profil školy

      Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.