• Zápis do nového školského roka

          Štvrtok 20. apríla 2023 bol pre našu školu veľkým dňom. Konal sa totiž slávnostný zápis detí do 1. ročníka pre školský rok 2023/2024. Všetci predškoláci prežívali dni pred zápisom s nevšedným očakávaním a neskrývanou hrdosťou. Čo ich čaká, vedeli len z rozprávania rodičov, či pani učiteliek v materskej škole. Preto i plnenie úloh, ktoré mali pre nich pripravené naše pani učiteľky, bolo sprevádzané veľkým vzrušením. Zvládli to však na výbornú. Všetkým budúcim prvákom blahoželáme k úspešnému zápisu, rodičom ďakujeme, že sa rozhodli pre našu základnú školu. Vážení rodičia, vaše detičky čakajú moderne vybavené triedy a učebne, v ktorých je dosť priestoru aj na relaxačné aktivity. Nie každá škola sa môže pochváliť dielňami, jazykovou učebňou, učebňami informatiky, telocvičňou, či ďalšou halou na cvičenie alebo relaxačnou miestnosťou. Urobíme všetko pre to, aby svoje rozhodnutie zapísať svoje dieťa na Základnú školu na Angyalovu ulicu 401/26 pokladali za šťastný krok. Tešíme sa na Vás v septembri!

                                                                                                          Kolektív ZŠ Angyalova ulica 401/26 v Kremnici

        • Jarné upratovanie

          Aj tento rok sme prispeli ruku k dielu a pomohli sme pri upratovaní verejných priestranstiev mesta Kremnica. Od odpadkov sme vyčistili " Pagáčku" až k staničnému chodníku. Do školy sme sa vrátili s dobrým pocitom, že sme niečo užitočné urobili. Dúfame len, že náš poriadok vydrží čo najdlhšie a odpadu v našom okolí bude čo najmenej.

        • Obedy od 1.5.2023 

           Vážení rodičia, 

          od 1.5.2023 vstupujeme pri stravovaní v školskej jedálni do nového režimu, kedy na žiakov, ktorých zákonný zástupca o to požiadal, bude škola dostávať dotáciu na stravu.  

          V prípade absencie žiaka v škole -  treba žiaka odhlásiť zo stravy. Ak rodič žiaka neodhlási, tak bude povinný uhradiť plnú stravnú jednotku daného dňa vo výške: 1.stupeň: 2,10 €, 2.stupeň: 2,30 € . Vo výnimočnom prípade je možné si obed prevziať osobne v daný deň.  

          Žiaci, ktorí sa doteraz v školskej jedálni stravovali a rodičia platili stravu formou trvalých príkazov, je potrebné tieto trvalé príkazy zrušiť, alebo ich  nastaviť na sumu 5,- € mesačne (mesačný poplatok za réžiu).

           

          Odhlasovanie zo stravy: 

          - prostredníctvom Edupage 

          - do 7.30 h na tel.číslo: 045/6743 385

                                                                                                                                           Vedenie školy

        • Les ukrytý v knihe

          Apríl mesiac lesov sme sa rozhodli stráviť nielen častejším pobytom v prírode, ale aj rozprávaním sa o lese a realizovaním aktivít z lesnej pedagogiky. V knižnici J. Kollára sme boli kreatívni pri hraní na prírodných hudobných nástrojoch, spievali sme do šiškofónu a hádali sme zvuky, ktoré môžeme počuť v prírode. Príjemne sme sa rozcvičili aj pohybovou aktivitou – Ako rastie strom? Bolo to opäť popoludnie plné zábavy.

  • Profil školy

    Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.