• Digitálny učiteľ  21. storočia

           

          Projektom by sme chceli získať  financie, ktoré podporia celistvý rozvoj digitálnych technológií v praxi učiteľa a následne aj žiakov. Pomocou financií získame pomôcku, ktorú nie je možné bežne získať v škole.  Pomôcka 3D skener je pomôcka, ktorá  v škole v neposlednom rade dáva priestor na digitálny rozvoj a priestor na sebarozvoj žiakov. 

          Hlasuje sa pomocou žetónov za nákup v predajni TESCO Žiar nad Hronom 

          Od 10.7. do 6.8.2023 

          Predom ďakujem za každý Váš hlas. 

          ZŠ, Angyalova ulica 401/26, Kremnica 

        • Končí sa etapa nášho života

          Ťažko sa nám opúšťa „hniezdo“, ale už nám pomaly narástli krídla a my sa musíme rozletieť po svete a začať sa spoliehať na skúsenosti, ktoré sme získali hlavne tu. Už sme si vybrali miesta, kde budeme pokračovať v štúdiu a zdokonaľovať svoje vedomosti. Ešte budeme dlho čerpať zo základov, ktoré sme dostali od pani učiteliek a učiteľov. Stáli ste nad nami, povzbudzovali nás, keď nám niečo nevychádzalo. Lúčime sa s časom presedeným v laviciach našej triedy. Teraz to už máme všetci za sebou a neostáva nám iné, len sa pozrieť dopredu a vykročiť... a keďže sa história opakuje, paradoxne opäť do prvých ročníkov.

                                                                                                                                                Vaši deviataci.

    • Profil školy

      Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.