• Oznam

          Milí rodičia, milí žiaci,

          31. január je deň, keď si spoločne zhodnotíme vašu polročnú prácu. Veríme, že sa vám darilo a ste s vašimi výsledkami spokojní. Prajeme vám veľa energie do 2. polroka.

          31.1.2024 sa vyučuje nasledovne: 1. stupeň do 11.20 a 2. stupeň do 11.45. ŠKD je v prevádzke do 16.00 hod.

           

          V piatok - 2.2.2024 sa z organizačných dôvodov na 1. stupni vyučuje do 11.00 a na 2. stupni do 11.20. ŠKD je v prevádzke do 16.00 hod.

        • Zážitková hodina informatiky

          Žiaci našej školy sa vo štvrtok 18.1.2024 vnorili do sveta informačných technológii vo firme DXC Technology v Bratislave. Túto zážitkovú hodinu informatiky pre našu školu vyhral Adam Henžel z 9.A triedy ako výherca minuloročnej celoslovenskej súťaže v programovaní Minecraft Education Cup 2023.

        • Vstúpte s nami do rozprávky

          ,,Dnes nás prišli navštíviť škôlkari." Aj takto  opísala Sybilka Prídavková dopoludnie strávené v škole.  ,,Uvítali ich Annna (Lili Reiterová) a Elza (Monika Fronková). Predstavili im pokusy z fyziky a všetci sa zabavili spolu s Olafom (Kevin Hutyra).

          Škôlkari si vyskúšali v informatike programovanie. Dostali sa do sveta pandy a okúsili aj prechod galaxiou. Na tejto akcii sa zúčastnili žiaci zo 7.B, 5.A, a 8.A triedy, ktorí našich hostí celý čas sprevádzali.

        • Oznam

          Milí rodičia, pozývame Vás na triedne ZRPŠ, ktoré sa uskutočnia v jednotlivých triedach dňa 22.1.2024 o 14.30 hod. Tešíme sa na Vašu účasť. 

        • Lyžiarsky výcvik 3.ročník

          Už druhý deň úspešne pracujú na zdokonaľovaní svojich lyžiarskych zručností naši tretiaci. Sú samostatní, chcú sa zlepšovať a panuje veľmi dobrá nálada. Máme všetci za sebou jazdu na lyžiarskom vleku a bezpečné zlyžovanie svahu. Pred nami je druhá polovica lyžiarskeho kurzu, na ktorý sa všetci tešíme.

        • ŠKD oznam

          Milí rodičia, prosíme uhradiť poplatok za  pobyt dieťaťa v školskom klube na 2. polrok 2023/2024  do 15.2.2024 vo výške 40 eur ( t.j. 8.- eur mesačne ) 

          Uvádzajte:  VS  1/2024 , do poznámky uveďte meno dieťaťa. 

          Ďakujeme.

        • Školský ples

          Milí pedagógovia, priatelia našej školy , 

          oznamujeme prihláseným hosťom na náš školský ples ,keďže jeho termín  sa blíži,  aby uhradili vstupné najneskôr do 22.1. 

          Veríme,  že spolu prežijeme príjemné chvíle pri rozhovoroch, tanci a všetko nám spríjemní  kultúrny program. 

          S pozdravom vedenie školy.

    • Profil školy

      Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.