• Hurá na prázdniny!

          A je to tu! Týždeň voľna -  pár dní bez úloh, bez nových zadaní, bez termínov, do kedy treba všetko vypracovať a odoslať ...

          Piráti z II.A vyplávali do prázdninového týždňa veselo. Keďže nemôžeme fašiangy osláviť spolu, v škole, urobili sme si online karneval. A tak dnes na hodine plnili rôzne zábavné úlohy zo slovenského jazyka a čítania  princezné, kostlivec, piráti, duch, Spiderman, zlodej, zverolekárka, zajko, ježibaba či hrdina Hviezdnych vojen.

          Milí piráti, ďakujem Vám i Vašim rodičom, že sme prežili veselé vyučovanie a že ste zvládli všetky úlohy nielen dnes, ale aj v minulých dňoch vyučovania na diaľku.

          Dúfajme, že po prázdninách sa už konečne stretneme na palube našej materskej lode - v našej školičke.

                                                                                                                       Triedna učiteľka Miroslava Kmeťová

        • 2% dane

          Vážení rodičia,

          obraciame sa na Vás aj v tomto roku s prosbou o poukázanie finančnej čiastky zodpovedajúcej 2% zaplatenej dane fyzických osôb za rok 2020.

          vyhláseniu o poukázaní sumy treba priložiť aj potvrdenie o zaplatení dane z príjmov od zamestnávateľa.

          Popis krokov pre venovanie 2% z dane

          Zamestnanci:

          1. Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov a o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane.
          2. Vyplňte vyhlásenie o poukázaní 2 % dane. Uveďte vaše meno, rodné číslo, bydlisko a sumu zodpovedajúcu 2% zaplatenej dane.
          3. Najneskôr do 30. apríla 2021 pošlite/doručte formuláre daňovému úradu v mieste vášho bydliska  alebo prineste priamo do školy.

          Prípadne vyplnené tlačivo a potvrdenie o zaplatení dane od zamestnávateľa doručte do 15. apríla 2021 osobne  do Základnej  školy, Angyalova 401/26 Kremnica. Nezabudnite vyplniť telefónne číslo. Základná škola  doručí  do 30. apríla 2021 hromadne na Daňový úrad Žiar nad Hronom.

           

          Za túto formu pomoci Vám vopred ďakujeme.

                   Lenka Golhová                                                           Mgr.Igor Kríž

                 predsedníčka OZ                                                           riaditeľ školy

           

           

          Obchodné meno alebo názov:

           

          Združenie rodičov a priateľov školy pri 1. ZŠ v Kremnici

          Sídlo: Angyalova ulica 401/26, 967 01 Kremnica

          IČO: 37891022

          Právna forma: občianske združenie

           

          Aktuálne tlačivo:


          vyhlasenie-o-poukazani-dane2020.pdf

          Potvrdenie_o_zaplateni_dane_z_prijmov.pdf​​​​​​​


        • Ako pri surfovaní po internete zostať v bezpečí

          Vážený pedagogický zbor, milí študenti!

           

          V dňoch 08. až 12. februára 2021 Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiari nad Hronom realizuje preventívne aktivity pri príležitosti „Dňa bezpečného internetu“. Keďže problematika je veľmi aktuálna, nakoľko internetový svet sa stal kľúčovým komunikačným kanálom, rozhodli sme sa osloviť vás touto cestou.

           

          Internet je bohatým zdrojom informácií, ale má aj svoje temné stránky. Vírusy, trójske kone, spyware, krádeže identity, to všetko číha na neskúsených používateľov a práve deti sú najzraniteľnejšie. Každý z nás, bez ohľadu na vek, by mal byť opatrný a vyvarovať sa rizikám súvisiacim s používaním internetu, tak aby mohol v čo najväčšom rozsahu využívať mnohé z užitočných výhod, ktoré internet v dnešnej dobe ponúka.

           

          Sociálne siete sú najrizikovejšie miesto na internete, najväčšie bezpečnostné riziko na internete v súčasnosti prichádza zo stránok sociálnych sietí ako sú Facebook, Twitter, Linkedln, či MySpace. Útočníci dnes majú záujem o výkon vášho procesora, zoznamy kontaktov, čísla platobných kariet, ako aj heslá k internetovým účtom. Naučte sa lepšie chrániť svoje údaje, ktoré vy sami poskytujete alebo zverejňujete vo virtuálnom prostredí – nie nadarmo sú osobné údaje chránené zákonom – chráňte si ich aj vy!

           

          Prinášame vám 11 tipov na to, ako pri surfovaní po internete na svojom smartfóne, tablete či počítači zostať v bezpečí:

          1.    Na sociálnych sieťach rozmýšľajte dvakrát a zdieľajte obsah s rozumom.
          2.    Dajte si pozor na online hry zadarmo, ktoré môžu obsahovať malvér a pár chvíľok zábavnej hry vás môže stáť aj zneužitie vašich osobných údajov. 
          3.    Pozor na otvorenú WiFi, ktorá môže byť napadnutá hekermi.  
          4.    Dômyselne vyberajte vaše heslá a často ich meňte. 
          5.    Kontrolujte si vaše nastavenia súkromia.
          6.    Dobre rozlišujte nevyžiadanú reklamu vo forme spamov a phishingu, neotvárajte prílohy podozrivých emailov.
          7.    Používajte antivírusové programy a bránu firewall. 
          8.    Starostlivo si zálohujte vaše dáta.
          9.    Buďte pripravení na útoky hekerov a reagujte rýchlo.
          10.  Nezabúdajte sa odhlásiť z vášho konta. 
          11.  Dajte prednosť https pred http, https webstránky sú zabezpečené, u http sa  neodporúča poskytovať svoje osobné údaje.

           

          V naliehavých prípadoch môžete volať na Linku Detskej Istoty 116 111, Linku tiesňového volania 112 alebo políciu 158. Na tiesňové linky nikdy nevolajte bezdôvodne!

        • Zlé správy

              Vážení rodičia, milí žiaci, tak ako sme sa asi všetci tešili do školy, v piatok vo večerných hodinách sme sa prostredníctvom Uznesenia Vlády SR č.78/2021 dozvedeli, že nebude možné otvoriť školy v našom okrese od 8.februára. Naďalej pokračuje dištančné vzdelávanie pre všetkých žiakov školy.                                                                                                                                                                                                       Vedenie školy

        • Dobré správy

               Milí žiaci - prvostupniari, tešíme sa na Vás v škole od 8.2.2021. V tento deň pokračuje vyučovanie v škole (prezenčná výučba) pre žiakov 1. až 4. ročníka. Od 6,00 h do 16,00 h bude fungovať školský klub a samozrejme aj školská jedáleň. Podmienkou prezenčného vzdelávania žiakov je otestovanie aspoň jedného z rodičov. Rodič odovzdá čestné prehlásenie o tom, že sa dal pretestovať. Tlačivo je pred budovou I. stupňa na stolíku,  alebo si ho môžete stiahnuť z našej stránky. Zriaďovateľ školy - Mesto Kremnica vyšlo v ústrety zamestnancom i rodičom žiakov tým, že umožnilo testovať sa cez víkend 6. a 7.2.2021 na obvyklých miestach a v obvyklom čase.

               Žiaci 2. stupňa pokračujú v dištančnej výučbe. Tešíme sa na skorý návrat všetkých žiakov.

           

                                                                                                                                                               Vedenie školy

        • Koniec prvého polroka

               Milí žiaci, vážení rodičia, vážené kolegyne a kolegovia, dnešným dňom sa končí obdobie prvého polroka, ktorého začiatok bol veľmi pekný. Po dlhom čase sme sa všetci mali možnosť stretnúť v našej škole. Bolo to krásne a čarovné, opäť vidieť našich žiakov, odovzdávať im nielen poznatky, skúsenosti, ale aj radosť. Zároveň prijímať ich lásku a smiech.                                                                    

               Po krátkej dobe sme sa však ocitli v neosobnej situácii, keď fyzickú blízkosť vystriedali obraz a zvuk. Vďaka obetavosti našich pedagógov v úzkej spolupráci s Vami rodičmi a vďaka disciplíne a zodpovednosti Vás žiakov sa nám darí zvládať túto ťažkú dobu.

               Milí žiaci, dnešný deň je pre Vás dňom polročného hodnotenia. Ďakujem Vám za Vašu svedomitú prípravu, rodičom ďakujem za výbornú spoluprácu a podporu a Vám kolegom za zodpovednosť a množstvo vynaloženého úsilia, ktoré venujete našim deťom. 

                                                                                                                                 Mgr. I.Kríž, riaditeľ školy  

        • Poplatky za pobyt dieťaťa v ŠKD

          V zmysle VZN mesta č. 2/2020 sa poplatok za pobyt dieťaťa v ŠKD počas prerušenia prevádzky znižuje na 50 % úhrady – t. j. 2,50 € mesačne.

          Keďže mesiac január väčšina už uhradila ( platí sa za polrok školského roka – september až január ) a žiaci v januári ŠKD nenavštevovali, nebudeme vracať 2,50 € za tento mesiac späť , ale bude odpočítaný v mesiaci február.

          Na II. polrok školského roka bude teda poplatok nasledovný:

          Február 2021 2,50

          Marec 2021 5.-

          Apríl 2021 5.-

          Máj 2021 5.-

          Jún 2021 5.-

          -------------------------------

          Spolu : 22,50 €

           

          Sumu 22,50 € uhraďte na účet č. IBAN: SK95 0200 0000 0016 6612 4557

          v termíne do 31.3.2021

           

          Do poznámky nezabudnite uviesť meno dieťaťa. Ak platíte za viac detí, môžete to uhradiť spolu, len do poznámky uviesť všetky mená detí, ktorých sa platba týka.

          Tí rodičia, ktorí ešte neuhradili mesiac január – tak za ten odošlú platbu 2,50 a za mesiace február – jún 25.- € = spolu 27,50 €.

          V prípade, že v II. polroku školského roka 2020/2021 by došlo znovu k prerušeniu prevádzky školského klubu, budú preplatky vrátené do 15.7.2021 na účty rodičov (tak ako to bolo v minulom školskom roku )

        • Oznam

          Vážení rodičia, milí žiaci, podľa vyjadrenia ministra školstva SR, epidemiologická situácia na Slovensku nedovoľuje návrat detí do škôl ani na budúci týždeň. Pre nás to znamená, že od 25. januára sa ďalej vzdelávame na 1. aj 2. stupni dištančne. O ďalšom vývoji Vás budeme včas informovať.

          Vedenie školy

        • Distančné vzdelávanie pokračuje

          Na základe rozhodnutia ministra školstva SR z 8.1.2021 oznamujeme žiakom a rodičom, že dištančné vzdelávanie pokračuje aj v týždni od 18.1. pre žiakov 1. aj 2.stupňa. Epidemiologická situácia sa bude prehodnocovať opätovne na budúci týždeň, uvádza ministerstvo školstva a ako bude vyzerať vyučovanie od 25. januára vás budeme informovať. 

                                                                                                                                     Vedenie školy

        • Nástup žiakov do školy

          Vážení rodičia, milí žiaci.

          Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR zverejnilo termíny a podmienky návratu žiakov do škôl vzhľadom na tvrdý lockdown a momentálnu epidemiologickú situáciu na Slovensku.

          od 11.1.2021 - prebieha vzdelávanie žiakov I. a II. stupňa dištančnou formou;

          od 18.1.2021 - vzdelávanie žiakov I. stupňa prezenčnou formou po pretestovaní všetkých zamestnancov školy a zákonného zástupcu žiaka I. stupňa. Žiaci II. stupňa pokračujú v dištančnej forme vzdelávania;

          22.-24.1.2021 - plánované testovanie zamestnancov školy, žiakov II. stupňa a zákonného zástupcu žiaka;

          od 25.1.2021 - po ukončení lockdownu bude prebiehať vzdelávanie žiakov I. stupňa v štandardnom režime;

          od 25.1.2021 - vzdelávanie žiakov II. stupňa prezenčnou formou vzdelávania po plánovanom pretestovaní.

          Zároveň je potrebné zdôrazniť, že tieto podmienky sú predbežné a závisieť budú od vývoja situácie. Lokálne podmienky navyše môže zmeniť alebo upraviť RÚVZ.

          Dištančné vzdelávanie žiakov 1. stupňa od 11.1.2021

          Žiaci 1. – 4. ročníka budú mať dištančný spôsob vyučovania podľa upraveného rozvrhu, ktorý škola žiakom zverejní dňa 8.1.2021. Žiaci sa budú dištančne vzdelávať nasledovne: 1. – 3. ročník – 10 hodín týždenne a 4. ročník – 12 hodín týždenne.

          Dištančné vzdelávanie a zadávanie úloh bude prebiehať od 8.00 hod. do 12.00 hod. prostredníctvom komunikačných platforiem: Microsoft Teams, www. edupage.org našej školy. Je dôležité, aby žiaci pravidelne sledovali tieto stránky. Každý žiak dostal prihlasovacie údaje na tieto stránky. Prihlasovacie údaje žiakom odovzdal triedny učiteľ. V prípade, že žiak stratí prihlasovacie údaje, bezodkladne o tom upovedomí triedneho učiteľa, ktorý mu tieto údaje obratom poskytne.

          Žiak môže požiadať vyučujúceho o individuálnu konzultáciu prostredníctvom elektronickej komunikácie. Učiteľ takému žiakovi poskytne pomoc a konzultáciu v primeranom rozsahu.

          Učiteľ poskytne žiakom primeranú spätnú väzbu vo forme slovného zhodnotenia alebo jednoduchých vopred dohodnutých emotikonov. Hodnotenie môže prebiehať aj klasifikáciou s prihliadnutím na individuálne podmienky každého žiaka.

          Podklady na hodnotenie výchovno-vzdelávacích výsledkov žiakov počas prerušeného vyučovania v škole získava učiteľ najmä z portfólia žiackych prác a rozhovormi so žiakmi. Podkladmi sú aj projekty,

          riešenia komplexných úloh, tematické práce, samostatné praktické práce, pracovné listy a plnenie dištančných úloh spracované žiakmi počas domácej prípravy s prihliadnutím na individuálne podmienky každého žiaka .

          Prvý polrok sa končí 31.1.2021, ale pre žiakov ktorých nebolo možné vyskúšať v prvom polroku školského roka sa  termín na vyskúšanie a hodnotenie žiakov za prvý polrok sa predlžuje do 31. marca 2021.

          Rozhodnutím ministra školstva sa teda dopĺňa možnosť, overovať vedomosti u tých žiakov, ktorí počas dištančného vzdelávania v prvom polroku nezískali dostatočný počet známok z daného predmetu, alebo žiaka nebolo možné slovne hodnotiť. O termíne vydania výpisov slovného hodnotenia alebo klasifikácie prospechu a správania žiaka za prvý polrok rozhodne riaditeľ školy na základe prerokovania a odporúčania pedagogickej rady a o tom vás budeme informovať prostredníctvom triednych učiteľov.

          V mesiaci január prebehnú v ročníkoch na II. stupni online rodičovské združenia, aby ste boli ako rodičia informovaní o doterajšom prospechu svojich detí. Termín nastaví triedna učiteľka v každom ročníku individuálne, po dohode s Vami.

          V prípade neodkladných problémov týkajúcich sa vzdelávania sú žiaci povinní kontaktovať svojho triedneho učiteľa, resp. konkrétneho vyučujúceho.

          Žiaka, ktorý nereaguje na dištančné vzdelávanie, bude kontaktovať vyučujúci a zistí príčinu. V prípade, že žiak nemá prístup k internetu, škola zabezpečí papierovú formu zadaných úloh a vedenie školy dohodne spôsob doručenia zadaných úloh žiakovi.

          Žiaci sú povinní každý deň kontrolovať svoju emailovú schránku alebo stránky www.zsangykrc.edupage.org a sledovať aktualizácie na webovej stránke školy.

          Zvláštnu starostlivosť venujú žiakom so ŠVVP asistenti učiteľa a vychovávatelia, ktorí po konzultácii so zástupkyňou riaditeľa a jednotlivými vyučujúcimi zabezpečujú komplexnú podporu.

          Keďže na našej škole pracujú školskí špeciálni pedagógovia aj školská psychologička dali sme k dispozícií zákonným zástupcom žiaka a žiakom čas, v ktorých budú dostupní online na individuálne telefonické konzultácie alebo videokonzultácie .

          Školská psychologička p. Sojáková – denne od 15.00 – 16.00, alebo podľa potreby rodiča , t.č. 0904 156 764, emailova adresa: veronika.sojakova@angyalova.sk

          Školská špeciálna pedagogička p. Lauková – denne podľa potreby, môžete ju kontaktovať na email a ona sa s vami konkrétne dohodne na konzultácii, emailová adresa: zuzana.laukova@angyalova.sk

          Dištančné vzdelávanie žiakov 2. stupňa - pokračujeme vo vzdelávaní podľa doterajšieho už nastaveného dištančného rozvrhu.

          Povinnosti a správanie žiakov počas dištančného vzdelávania

          Žiaci sú povinní zúčastniť sa na dištančnom vzdelávaní, sú povinní komunikovať s učiteľmi a rešpektovať ich pokyny. Sú povinní aktívne pracovať, študovať zaslané materiály, vypracovať zadania, posielať učiteľom výsledky riešení a podobne. Neúčasť na online vyučovaní musí zákonný zástupca

          ospravedlniť vyučujúcemu. Neprítomnosť žiaka na online vyučovaní sa zapíše do triednej knihy ako neúčasť na vyučovaní v danej hodine.

          Na hodinu musia byť vopred pripravení (pomôcky a učebné materiály).

          Funkčnosť PC techniky si žiak vyskúša ráno, pred vyučovaním. Priebeh výučby nenarúša skúšaním techniky počas vyučovania.

          Povinnosti zákonných zástupcov

          Zákonný zástupca žiaka sleduje a dodržiava usmernenia riaditeľa školy na webovej stránke školy.

          Komunikuje s triednym učiteľom, príslušným vyučujúcim a to elektronickým spôsobom.

          V prípade neúčasti žiaka na online vyučovaní, ospravedlňuje jeho absenciu, ktorú musí zdôvodniť. Tak isto informuje príslušného vyučujúceho a triedneho učiteľa ak má žiak technické problémy s pripojením na internet alebo PC.

          Zabezpečí podmienky pre dištančné vzdelávanie.

          Nastaví dieťaťu denný režim a kontroluje jeho dodržiavanie.

          Zabezpečí dohľad nad vzdelávaním dieťaťa, nad prácou s domácimi úlohami a samoštúdiom, zabezpečí dohľad nad odovzdávaním domácich úloh a nad účasťou dieťaťa na online hodinách.

          Verím, že situácia ohľadom šírenia sa vírusu Covid-19 sa čo najskôr dostane pod kontrolu a my učitelia i všetci žiaci školy sa budeme môcť opäť spoločne venovať vzdelávaniu v priestoroch školy.

                                                                                                                                                     Mgr. Igor Kríž

                                                                                                                                                      riaditeľ školy

        • Vianočná matematika.

          Aj matematika môže byť kreatívna.

          Na poslednej online hodine v tomto roku sme sa pokúsili so šiestakmi poskladať z rôznych geometrických tvarov vianočný stromček.
          Našiel sa aj žiak, ktorý vymenil počítač za papier a farbičky.
          Všetky stromčeky sú vydarené. Nájdete ten jeden, ktorý nevznikol v počítači?

        • Mailová adresa školy

          Z dôvodu údržby servera spravujúceho Ministerstvom školstva v projekte Infovek je momentálne

          oficiálna školská e mailová adresa: sekretariat@ zsangykr.edu.sk plne nefunkčná. Prosíme o zasielanie emailovej komunikácie na oficiálny pracovný email riaditeľa školy

          igor.kriz@angyalova.sk

          Za pochopenie ďakujeme.

        • Oznam

               Vážení rodičia, oznamujeme Vám, že z rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Žiari nad Hronom sa prerušuje výchovno - vzdelávací proces na I. stupni od 14.12.2020 do 18.12.2020. Vzdelávanie žiakov počas tohto obdobia bude zabezpečené dištančnou formou.

               Od 21.12.2020 začínajú vianočné prázdniny, ktoré majú trvať do 8.1.2021. Na vyučovanie by sme mali nastúpiť 11.1.2021.

          Karanténne opatrenia odporúčané RÚVZ:

          - aktívne monitorovať svoj zdravotný stav a v prípade jeho zhoršenia (náhly nástup aspoň jedného z týchto príznakov: horúčka, kašeľ, bolesti hrdla, dýchavičnosť) a v prípade objavenia sa príznakov bez meškania telefonicky kontaktovať ošetrujúceho lekára alebo záchrannú službu,

          - zostať v domácej izolácii po dobu určenej hygienikom RÚVZ,

          - v prípade objavenia sa príznakov (náhly nástup aspoň jedného z týchto príznakov: horúčka, kašeľ, bolesti hrdla, dýchavičnosť) podrobiť sa odberu biologického materiálu z nosohltanu na prítomnosť RNA koronavírusu COVID-19, objednať sa na odber na www.korona.gov.sk,

          - zdržať sa sociálnych kontaktov, cestovania, akýchkoľvek činností, ktoré si vyžadujú opustiť miesto izolácie alebo prijímať v mieste izolácie vnímavé osoby.

                                                                                                                                                                                                                Vedenie školy

        • Matematické súťaže

          Pytagoriáda

          Aj počas dištančného vzdelávanie sa dá zapojiť do rôznych súťaží. V dňoch 9. a 10.12.2020 prebehlo školské kolo matematickej súťaže Pytagoriáda - tentoraz online. 29 žiakov 2. stupňa neváhalo a zapojilo sa do tejto súťaže. Viacerým sa darilo veľmi dobre. títo žiaci sú úspešní riešitelia školského kola a postupujú do okresného kola. Všetkým blahoželám k úspechu.

          Kategória: P5 : 1. Vladimír Adrian Ťahún V.B

          2. Kristián Kubisch V.A

          Kategória: P6 : 1. Ema Weissová VI.A

          2. Kristína Sekajová VI.A

          3. Sofia Říhová VI.A

          4. Alexandra Wágnerová VI.A

          5. Adam Henžel VI.A

          Kategória: P7: 1. Karina Gombošová VII.A

          2. František Kmeť VII.A

          Kategória: P8: 1. Daniel Dobrotka VIII.A

          2. Ela Košíková VIII.A

           

          MATBOJ

          Druhou zaujímavou súťažou, ktorá prebehla 10.12.2020, bola súťaž MATBOJ. Súťažilo sa v rámci banskobystrického kraja v družstvách, online. Družstvo za našu školu malo zloženie Miriam Kmeťová IX.A, Jakub Schwarz IX.A a Marián Reichl VIII.A. Mirka zhodnotila súťaž takto:

          MATBOJ bol úžasný! Skončili sme na 3. mieste. Úlohy boli aj ľahké aj ťažké. Podarilo sa nám vyriešiť polovicu. Veľmi sme sa zabavili. Pravidlá vôbec neboli ťažké a celá súťaž mala veľmi dobrú organizáciu a priebeh. Veľmi sa nám to páčilo!

          Som veľmi rada , že sa tejto súťaže zúčastnili a blahoželám im k úspechu.

          Hužvárová

        • Vianočný pozdrav pre predškolákov

          V predvianočný čas sa naši štvrtáci vybrali do materských škôl, aby zapriali predškolákom šťastlivé sviatky a veselé Vianoce. Pripravili si pre nich básničku a malé prekvapenie. A keďže dobré sa dobrým odpláca, aj škôlkari nám zavinšovali a obdarili nás sladkou maškrtou. Bolo to veľmi milé stretnutie „ na diaľku“.

        • PRÍPRAVA VIANOC U PIRÁTOV

          Aj my,  piráti z II.A, sa už pripravujeme na Vianoce. Začali sme zdobením stromčeka. Vďaka rodičom , ktorí nám poslali stromček a pekné, slamené ozdoby  a vďaka našim šikovným rúčkam bol stromček čoskoro hotový. To bolo radosti!

          A ešte väčšiu radosť sme mali, keď sme mohli tvoriť originálne ozdoby z pravej hrnčiarskej hliny. Tú nám naši rodičia zabezpečili   z Pohronského osvetového  strediska v Žiari nad Hronom v rámci pekného projektu Vianočná dielnička u vás doma.

          Valčeky, vykrajovačky,  skvelé nápady  – a ozdoby sa môžu sušiť. V POS v Žiari na Hronom nám ich vypália a svoju prvú keramickú vianočnú ozdobu si vezmeme domov.

          Bol to výnimočný deň, najmä keď nás v podobe pána riaditeľa navštívil aj Mikuláš. Okrem toho sme sa , samozrejme, všetko naučili , zopakovali a prečítali. Skrátka -  skvelý, tvorivý deň.

  • Profil školy

    Pomáhať deťom, v podnetnom prostredí, objaviť základy všetkého, čo bude vo svojom živote a v ďalšom vzdelávaní potrebovať.